Nem jött össze a lapos has a bikiniszezon kezdetére? Egyáltalán nem biztos, hogy rosszul diétáztál. Ezt az öt típusú pocakot ugyanis nem a túlsúly okozza!

Az évgyűrűket, azaz a több, vízszintes hurkát egymás fölött okozhatja az ülőmunka, a túlzott cukor-, szénhidrát- és alkoholfogyasztás. Ezt a megfelelő étrend mellett sétával és pár felüléssel is eltüntetheted.

stresszpocak, azaz a teljes hasból dombot csináló jelenség oka nyilvánvalóan a sok stressz, ha kihagysz étkezéseket, de lehet érzékeny bél szindróma, vagy az egészségtelen táplálkozás is.

Ezen sokat segíthetsz, ha jógával, meditálással, kamillateával nyugtatod magad, ha időben lefekszel esténként és ha több magnéziumot adsz az étrendedhez.

Ha csak alul, a köldököd alatt dudorodik a hasad az egyfelől normális, ha nem túl rég szültél, de amiatt is lehet, ha nagyon egyoldalú az étrended, vagy ha ferde a gerinced.

Ezen több rosttal, szénhidráttal, zöldséggel és több vízzel segíthetsz, rendszeresen plankingelj és próbáld ki a köredzéseket.

Kismamahas, ha nem vagy terhes, akkor egy dolog miatt lehet: hogy gyenge a medencefeneked. Ezen javíthatsz Kegel-gyakorlatokkal, nyújtó-erősítő edzéssel, ha rendszeresen behúzod és kiereszted a hasad, de a napközbeni szundi is pozitív hatással van rá.

Ha a reggel még lapos hasad estére felfúvódik, akkor vagy van valami ételallergiád, vagy rossz az emésztésed. Ezen leginkább az étrendeddel tudsz segíteni: ne egyél keményítőtartalmú ételeket, tejterméket és ne igyál alkoholt, viszont fogyassz több zöldséget, csirkét, halat és igyál több vizet. Evés után sétálj legalább 10 percet, és végezz légzőgyakorlatokat a hátadon fekve.


Forrás
Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is ->  A dúsgazdag apa megmutatta fiának, hogyan élnek a szegények. Libabőrösek lettünk a fiú válaszától!