Legjobb barátja egy leopárd, és a “testvére” egy elefánt volt.

A francia színésznőnek, Tippi Degré-nek, aki két természetfotós lánya, meglehetősen szokatlan gyermekkora volt. Miután megnézted ezeket a képeket, meg fogod érteni, hogy miért nevezték a “való világ Mauglijának”.


Tippi 1990-ben született, az afrikai szavannákon élt 10 éves koráig a szüleivel, Sylvie Roberttel és Alain Degrével.

“Ez egy csodálatos időszak volt, amikor szabadon élhettünk a vadonban a gyermekeinkkel” – mondta Sylvie a The Telegraphnak.

“Szerencsés kislány volt. Tíz éves koráig a vadonban élt. Csak mi hárman éltünk az állatokkal. Nem volt sok kapcsolatunk más emberekkel.”

Bár nem feltétlenül látszik a képeken, de Tippi szülei rendkívül figyeltek a biztonságára.

“Sok farmer a földjén gondját viselte árva állatnak, és hozzászoktunk, hogy közel jönnek hozzánk. Szelídek voltak és nagyon hozzá vannak szokva az emberekhez, ezért tudott Tippi olyan közel menni hozzájuk.

Világos, hogy Tippi szülei profi fotósok. A lányukról készített fotók igazán fantasztikusak.

A kislány vad haja, a gyönyörű környezet és a vadon élő állatok mágikus fotókat eredményeztek. Valóban látni az erős kötődést, amely Tippi az állatok között volt.

10 évvel Tippi a szüleivel Namíbiából Párizsba költözött. De az afrikai vadvilág még mindig Tippi szívében maradt. Hatszor tért vissza, hogy dokumentumfilmet készítsen a Discovery Channel számára.

Ma Tippi 27 éves.

Az Afrikában töltött éveiről egy gyönyörű fotókkal tarkított könyv is megjelent, amely Tippi életét mutatja be a vadonban, a címe pedig Tippi: My Book of Africa, azaz Az én afrikai könyvem.

További képek itt láthatók Tippiről és legalul látható, hogy néz ki ma.

.

.

Így néz ki ma Tippi:

Milyen varázslatos fotók! Valóban ilyen egy csodálatos gyermekkor.

Olvasd el ezt a cikket is ->  Figyelem! HASMENÉS - HÁNYÁS - SZÉDÜLÉS

Oszd meg ezeket a képeket barátaiddal a Facebookon, ha te is így gondolod!

Itt megnézhetsz egy videót Tippiről.

Ne felejtsd el megosztani!

Forrás