Nadya Suleman, nagyon népszerű médiaszemélyiséggé vált, mikor világra hozta nyolcas, igen jól olvasod, nyolcas ikreit. 1996-ban még házas asszonyként élt, de 2000-ben férje beadta a válókeresetet.

Suleman elment egy mesterséges beültetésre és ennek a procedúrának az eredménye lett, nyolc csodálatos gyermek, akiket egyedül nevel, pár, és férj nélkül, mivel a válást 2008-ban véglegesítették, és a gyerekek 2009-ben születtek meg.

A fiatal nő hat fiúnak és két kislánynak adott életet, mindegyik szerencsére egészségesen jött világra, és azóta is szépen, ügyesen növögetnek.

Az édesanyát rengetegen támadják, hiszen egyedül neveli 9 esztendős csemetéit. Pletykák szerint 2011-ben egy interjún vett részt, ahol arról számolt be, hogy nagyon nehezen bír a gyerekekkel, kész katasztrófa az élete.

Sőt azt is pedzegették, hogy nem utasítja vissza a vetkőzést, sem más, tevékenységet, ha ezzel kis plusz pénzhez jut. Hasát is megműttette, így, ma már büszke anyukája a 14 gyermekének.

Bizony a nyolcas ikrek előtt, már hat gyermeket nevelt Nadya, és egy hetediket szeretett volna, amiből plusz nyolc baba született.

Így néz ki ma a boldog család.

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: erdekesportal)

Olvasd el ezt a cikket is ->  Mákos kalács nálunk Karácsonykor ez a "bejgli" és nagyon finom, sokáig eláll és egyáltalán nem szárad meg, finom puha marad.