Elena Fiodorovna Zaitseva 1100 féle gyógynövénnyel foglalkozott már, és döbbenetes hatásaikat fedezte fel, kísérletezte ki. A természet erejére esküszik a betegségekkel szemben.

Léteznek emberek, szerencsére egyre többen, akik úgy gondolják, hogy a természet ereje nagymértékben és sok esetben alkalmazható az erősebb, komolyabb betegségekkel szemben is.

Így nem kell a szervezetet mindig mellékhatásokkal teli gyógyszereknek kitenni, amik nem mellesleg károsítják egészségünket.

Az elmúlt években 1100 féle gyógynövényt sikerült kategorizálnia, mindegyikről tanulmányt készített, és kísérletezett velük.

Ezek alapján talált 3 nagyon erősen gyógyhatású növényt.

Az egyik a tarackbúza gyökere, ami szinte minden kertben előfordul. A növény gyökeréből készült főzettel enyhíthetők az ödémák, a húgyúti problémák, segít megakadályozni a vesekő kialakulását, de véd a bélbántalmaktól, a tüdőbetegségektől, a magas vérnyomástól, valamint enyhíti az ízületi panaszokat is.

A másik nagy fegyver az nem más, mint a gyermekláncfűnek a gyökere.

Az ebből készített főzet ugyanis képes csökkenteni a vérszegénység kialakulását, és megóvja emésztésünket is a diszfunkciótól.

Emellett megelőzi a gyomorbántalmakat, a gyomor és a májrákot is, valamint az ízületi fájdalmakat jelentősen képes enyhíteni.

A közönséges bojtorjángyökér is igazi csoda az orosz füvesasszony szerint. A tapasztalatai szerint elűzi a vesekövet, enyhíti az ekcémát és a gyomorfekély tüneteit, valamint az égési sérüléseket.

Ne felejtsd el megosztani!

Forrás

A fentiek csak információs célt szolgálnak, és nem minősülnek orvosi javaslatnak. Betegség esetén fordulj orvoshoz, és kövesd az utasításait! Jó egészséget kívánunk!

Olvasd el ezt a cikket is ->  Ez az egyszerű levél megszabadíthat a visszerektől, a memória zavartól és a fejfájástól is! Csak akkor hat, ha így készíted el!