Amikor egy fiatal pár megtudja, hogy szülők lesznek, az mindig hatalmas öröm. Ráadásul, ha kiderül, hogy két gyermek nő az anya hasában, akkor duplán jön a boldogság.

Az egypetéjű ikrek, Leah Rose és Ava Marie 2010. július 7-én születtek Kaliforniában.

Nem sokáig tartott, amíg az anya, Jaqi észrevette, hogy milyen gyönyörűek a lányai.

Egy fiatalember egymagában ült az autóbuszon. Kitekintett az ablakon. Alig múlt húsz éves, csinos, finom arcvonású fiú volt. Egy nő ült le a mellette lévő ülésre.

Mire 6 hónaposak lettek, már felajánlották nekik az első modell szerződésüket. De az anya rájött, milyen nehéz lenne elbírni a gyermekeivel, plusz a modell munkával, ezért visszautasította az összes ajánlatot.

Amikor az ikrek 7 évesek lettek, 2017. július 7-én Jaqi egy jelnek tekintette: (7/7/2017). Feltöltötte a lányai képét az Instagramra, de fogalma sem volt, milyen népszerű lesz a fotó.

Az ikrek egyik napról a másikra híressé váltak, és sok modellügynökség ajánlott fel szerződést a lányoknak.

Napról napra, a lányok Instagram fiókját egyre többen követték.

Az emberek világszerte csodálták az ikrek szépségét, és sokan nevezik őket “a világ legszebb ikreinek”.

Majdnem minden ügynökség kapcsolatba lépett az ikrek anyukájával. Néhány hónap alatt 150 000 követője lett a lányoknak az Instagramon. Jelenleg 226 000 követőjük van.

A lányok végül két modellügynökséggel kötöttek szerződést.

Számos gyermekruházati cég is megkereste őket.

Most az egész család részt vesz a lányok modell karrierjében. A szülők abbahagyták a munkájukat, hogy utazhassanak a leányaikkal.

Van egy bátyja is a lányoknak, aki szintén szerződést kötött a modellügynökségekkel.

Természetesen a gyerekeket soha nem szabad munkára kényszeríteni, de mindaddig, amíg úgy gondolják, hogy a lányok jól szórakoznak, és boldogok, nem lehet belőle probléma.

Olvasd el ezt a cikket is ->  Javítja a vérkeringést, elűzi a gyulladást, kipucolja a szervezetet. Fogyaszd ezt, hogy erős legyél

Bár a szépség belülről fakad, meg kell állapítani, hogy Ava és Leah valóban gyönyörű lányok. Oszd meg, ha egyetértesz!