4 év után derült ki az igazság!

FOTÓ: YOUTUBE / TEDX TALKS

Sajnos a helyzet csak rosszabbodott, és a kislány kómába esett, amiből 4 évig nem jött ki. Legalábbis mindenki ezt hitte, és akárhány orvost kérdeztek meg, mindegyik azt mondta, hogy Victoria menthetetlen. Amit senki nem tudott, az az volt, hogy két év után a kislány agya felébredt, és a hátralevő két évben mindenről tudott, ami vele történt, csak képtelen volt jelezni.

Az orvosok előrejelzése ellenére, hogy Victoria már sosem fog felépülni, a szülők hittek benne, és tovább ápolták. Aztán 2009-ben megtörtént a csoda. 4 év kóma után Victoria szemkontaktust tartott fent az anyukájával, majd egy idő után már tudta mozgatni az ujjait, aztán szavakat formálni. Ezután tovább erősödött, és leszámítva azt, hogy a lábát nem tudta mozgatni, egészen felépült.

 

FOTÓ: YOUTUBE / TEDX TALKS

Azt mondták, hogy egész életében tolószékbe kényszerül. Megint tévedtek. Victoria úszni kezdett, és éveken át kitartóan próbálta edzeni és mozgatni a lábait, míg végül képes volt segítséggel felállni, majd újra járni teljesen egyedül.

FOTÓ: YOUTUBE / TEDX TALKS

 

FOTÓ: YOUTUBE / TEDX TALKS

Ne felejtsd el megosztani!

newsner

Olvasd el ezt a cikket is ->  Lê Thi Ánh, a vietnami anyuka által kidolgozott törölközős módszerrel helyesen és gyorsan elaltathatod az újszülött babát